Nieuws

Icoon motor

Race 4 – Narigheid op de Nurbergring

Na het raceweekend in Mettet hebben we niet lang hoeven te wachten tot de volgende race en dat was ook weer op een baan die ik wel ken, de Nurbergring GP Strecke!

Lees meer
Icoon motor

Race 3 – ONK BeNeLux Throphy Mettet

Eindelijk reiden we voor het eerst met het ONK BeNeLux Throphy circus mee naar het Belgische Mettet. Ondanks de organisatorische perikelen zou het een mooi weekend worden.

Lees meer
Icoon motor

Race 2 – Assen

Na het nieuws dat ik ga stoppen bij het IDC was dit dus de laatste race die ik daar officieel zou gaan rijden. Met koud maar goed weer ik het verschiet gingen we met goede motivatie op naar Assen.

Lees meer
Icoon motor

Kees Boekel stapt over van IDC naar BeNeLux Trophy

Kees Boekel is de laatste jaren een vaste waarde als coureur in de Dutch Superbike klasse van het IDC. De Fast AF Racing Team coureur heeft echter besloten om binnenkort de overstap te gaan maken naar de BeNeLux Trophy, het door de KNMV georganiseerde wegracekampioenschap.

Lees meer
Icoon motor

Race 1 Assen

Zaterdag 8 april was het dan eindelijk tijd voor de eerste race van het jaar! Na de training bij de KNMV op dinsdag zat het tempo er opzich wel goed in en is het vertrouwen daar om een goed raceweekend neer te zetten.

Lees meer
Icoon motor

Teampresentatie 25 maart

Zaterdag 25 is het tijd voor de teampresentatie in DE PUB in Waarland. Kees zal hier zijn plannen voor dit jaar presenteren. Bij de presentatie zal ook Den Drommel spelen voor de entertainment na de presentie.

Lees meer
Icoon globe

Tricky omstandigheden Assen

Het waren tricky omstandigheden afgelopen zaterdag in Assen. Een natte eerste kwalificatie en een droge 2e, waar ik nog een natte plek wist te vinden, zorgden voor een hoop werk maar ik kon gewoon aan de start staan. De race verliep ook niet vlekkeloos met een koude baan en motregen op verschillende plekken. Ik startte vanaf de 4e plek en lag de eerste ronde al gauw 2e, helaas had ik niet de pace om de groep voor mij bij de houden en zakte ik terug naar de 5e plaats. Evengoed wel een hoop positieve dingen die ik uit dit weekend kan halen, onder andere dat @richard_64_racing kampioen is geworden in de Proclass 1000 met nog 2 races te gaan! Gefeliciteerd kerel!

Lees meer
Icoon trophy

Yes yes yes!!! Podium P3!!

Na 3 jaar droog staan heb ik eindelijk het hoogste podium van Nederland behaald, P3 in de Dutch Suoerbikes! Na een harde strijd die gesplitst werd door een rode vlag kwam ik als 3e over de streep van de Suoerbikes! Iedereen die langs gekomen is bedankt voor de support en natuurlijk ook iedereen die het thuis heeft gevolgd. Op naar meer! En op naar een knallende eind van het seizoen!

Lees meer
Icoon wrench

Lekvrij en ready to race!

HK-Suspension heeft hun magische handen weer laten werken en mijn TracTive Suspension achterveer is weer lekvrij en ready to race!

Lees meer